3 nye og praktiske gadgets der kan være årets julegave til ham

Julegave på rød baggrund
3 nye og praktiske gadgets der kan være årets julegave til ham
Henrik Andersen
-
13/11/2022
-

Vil du forære en lidt anderledes julegave til manden, der godt kan lide gadgets? Så får du her en række gode bud på gadgets, som med garanti vil bringe glæde. Der er både de praktiske gadgets, men også sjove gadgets. Bliv klogere i artiklen.

#1: En robotplæneklipper

En robotplæneklipper er den perfekte gave til manden, som har alt – selvfølgelig med undtagelse af en robotplæneklipper. En græsplæne kræver meget vedligeholdelse om sommeren, hvor den bør blive klippet minimum én gang om ugen, hvis den skal gøre naboerne misundelige og få haven til at fremstå præsentabel.

Med en robotplæneklipper slipper han selv for at slå græsplænen, da arbejdet bliver gjort automatisk. Det frigiver en masse tid, så han i stedet kan koncentrere sig om dét, der giver værdi. Eller nyde en kold øl på terrassen, imens har betragter en af de største fordele ved at være født i den teknologiske højalder.

#2: En retrospillekonsol

Hvis han er typen, der godt kan lide at spille computerspil, så kan du tage udgangspunkt i netop dén interesse. Der findes efterhånden mange miniudgaver af de mest populære konsoller gennem tiden. Var han ung i 1980’erne, så kan du eksempelvis forære ham en NES-konsol med en række forudinstallerede spil, som med garanti vil begejstring.

Det gælder især, hvis han er den nostalgiske type, som godt kan lide de mere simple udgaver af computerspillene. De moderne spillemaskiner er både dyrere og mere avancerede, og derfor kan de ældre udgaver, som i dag fås i en opdateret version, være den helt rigtige julegave. Du kan finde flere gaver på dette link.

#3: En drone

Er han typen, som godt kan lide at tage flotte billeder fra luften? Måske ved han det bare ikke endnu? Uanset hvad, så kan du med fordel forære ham en drone, som kan bruges til at skyde flotte luftbilleder, der før i tiden udelukkende var muligt via en helikopter. Sådan er det ikke længere, og du kan få droner i ethvert prisleje.

Desuden behøver han ikke at tage billeder med dronen. I stedet kan han bruge den til at flyve rundt med, hvilket vil være mindst lige så sjovt som at tage billeder. Du kan få billige droner, men hvis han er en dedikeret dronenørd, så vil han formentlig være bedre tjent med en lidt dyrere model.

Find andre sjove gaver til ham lige her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!